Случващото се между Израел и палестинската организация Хамас раздели на два лагера много хора, а сред тях и известни личности.

Кортни Кокс, Коко Аркет и появата им за премиерата на най-новата част от поредицата "Писък"

Как изглежда порасналата дъщеря на Кортни Кокс

Все по-често под светлините на прожекторите

Не всички застават на страната на Израел, като смятат, че палестинците имат своето право, което им коства проблеми. Вече разбрахме, че актрисата Мелиса Барера е била уволнена от "Писък 7", който трябва да се завърти по кината догодина, заради подкрепата си за палестинците.

Изказванията ѝ са определени като антисемитски и затова тя губи ролята си във филма. В стори в Instagram тя написа: "Преди всичко осъждам антисемитизма и ислямофобията. Осъждам омразата и предразсъдъците от всякакъв вид срещу всяка група хора."

Часове след нейното уволнение стана ясно, че още една от младите звезди на франчайза няма да участва в следващия филм. Става дума за добилата популярност от сериала Wednesday Джена Ортега.

Източници на The Hollywood Reporter твърдят, че актрисата е напуснала, но това няма нищо общо с уволнението на Барера. Дори се твърди, че Джена Ортега е предупредила продуцентите на "Писък" още преди няколко месеца, че няма да може да е част от седмия филм.

Сюзън Сарандън и Мелиса Барера - уволнени заради позиция за Израел и Хамас

Подкрепяш Палестина - уволняват те

В Холивуд е пълна каша

Като предполагаемата причина е конфликт в работния график и невъзможността ѝ да бъде на две места едновременно. Това е сериозен удар за "Писък 7", защото Мелиса Барера и Джена Ортега играят две от главните роли в предните филми, а и са екранни сестри.