Олимпиадата в Токио носи доста повече новини за бунтарски изпълнения, отколкото за медали и подобрени рекорди.

Токио 2021, немският отбор по художествена гимнастика и облеклото им на Олимпийските игри

Немските гимнастички срещу изрязаните екипи

Жените отново ликуват

Така например националният отбор на Германия по гимнастика реши, че ще се опълчи на приетото за нормално носене на изрязани и прилепнали трика по време на изпълненията.

Вместо това гимнастичките се появиха в цели екипи с дълги крачоли и ръкави. И ако за някои това е в духа на промяната, то за други не е точно така. Особено за Пиърс Морган, който освен за Меган Маркъл, има какво да каже по всяка една тема.

Британският журналист използва профила си в Twitter, за да изрази несъгласието си с решението на гимнастичките. Според него това да носят цели трика е нонсенс.

Естествено, не сме си и помисляли, че Морган ще остане само с този коментар по темата. Малко по-късно той публикува снимка на Томас Дейли и Мати Лий, които се готвят за синхронното си изпълнение на скок във вода.

Пиърс Морган обръща внимание на факта, че двамата са облечени единствено с бански тип слип, което е нормалното облекло за този спорт, но той иска да подчертае иронията си.

"Шокиращо и срамно е, че мъжете гмуркачи трябва да носят такива явно натоварени със сексуален подтекст оскъдни слипове на Олимпийските игри", пояснява Морган.

Британският журналист дори настоява те да носят цели бански, за да се запази достойнството им. Очевидно е, че Пиърс Морган не е съгласен нито с гимнастичките, нито с хората, които са на мнение, че екипите в някои спортове са прекалено разкриващи и сексуализиращи.

Пиърс Морган, Наоми Осака и острите коментари на журналиста към тенисистката

Острите коментари на Пиърс Морган за Наоми Осака

Този човек има мнение за всичко

Не е съгласен също така, че който и да било атлет трябва да се радва на спечелен сребърен или бронзов медал. Според него единствено златото и първото място трябва да бъде отпразнувано.