Памела Иванова, която влиза в трети сезон на "Ергенът" заедно със сестра си Габриела, безспорно е една от най-коментираните участнички в новия сезон на предаването.

Валерия Дакова от Ергенът 3 и секси снимките ѝ в социалните мрежи

Секси провокациите на Валерия от Ергенът 3

Секси снимки и секси бельо

Оказва се, че красавицата не е скрила старите си снимки в профила си в Instagram, което значи, че може да надникнем в миналото ѝ и да добием представа как е изглеждала с естествена визия и без корекции. 

По всичко личи, че Памела е коригирала външния си вид през годините, добавяйки си по-големи гърди и устни, които както може да се предположи, доста са променили начина, по който изглежда.

Много от феновете на Памела изразиха мнението си в коментари под снимките, че я харесват повече по-естествена, като някои написаха, че с корекциите, които си е правила, е загубила индивидуалността си.

Ергенът 3 - агресивни сблъсъци, откраднати целувки и доста сълзи в епизодите от тази седмица

Ергенът 3 - романтиката отстъпва място на агресията

Пътят към любовта е трънлив

Припомняме визитката на Памела, която каза, че е сама от дълго време, тъй като ѝ е все по-трудно да срещне човек, който да породи чувства у нея.

Памела признава, че харесва Алек, и очаква той да подбуди в нея онези така очаквани трепети, "спасявайки" я от съдбата на стара мома в компанията на котки и на... сестра ѝ Габриела. И Габриела, и Памела обявиха в началото на предаването, че прекалената им близост понякога пречи на връзките им. Дали обаче битката за сърцето на Алек няма да скара двете сестри, предстои да разберем.