OnlyFans си съществуваше и преди пандемията, но благодарение на нея доби световна популярност, защото все повече хора започнаха да я използват.

Маделин Райт, OnlyFans и присъединяването на футболистката към сайта

От футбола към порното

Поредната спортистка в OnlyFans

Някой като форма на забавление и разтуха, а други, за да изкарват пари, продавайки свои голи снимки и видеа. Има и такива обаче, които не прекрачват границата на голотата и спират до секси снимки.

Такъв е случаят с Тифани Поиндекстър. 44-годишната майката на три деца продава свои секси снимки в платформата и твърди, че по този начин си докарва по 150 000 долара на месец.

Според JamPress, снимките по секси бельо прави съпругът ѝ и всичко в семейството е точно. Но проблем създават майките на съучениците на децата на Тифани.

Според нея, те не само, че не одобрят начинанието ѝ, но и правят всичко възможно, за да накарат директора на училището да изключи трите деца.

Майките са стигнали доста далеч, като дори са свалили и разпечатили някои от секси снимките на Тифани Поиндекстър и са ги показали на директора.

Кортни Тилия, OnlyFans и защо учителката продава голите си снимки

Когато и учителките предпочетат OnlyFans

Става наистина страшно

Доста подло, но нито това, нито обидите, които Тифани чува по свои адрес не я отказват от начинанието ѝ, пише New York Post.