През последната година OnlyFans се превърна в нещо като сензация заради многото случаи на спортистки, които решиха да зарежат спорта, за да изкарват парите си чрез продаване на съдържание за възрастни.

Рене Грейси, порното, какво мислят хората за нея и може ли да се пенсионира рано

Можеш ли да се пенсионираш след само няколко месеца... порно

Рене Грейси знае най-добре

Това, разбира се, привлича вниманието, особено след твърденията на Рене Грейси и компания, че изкарват в пъти повече и за по-кратко време, отколкото от спорта.

От The New York Post разбираме, че не само свикналите да тренират даден спорт жени предприемат кариерен обрат. Това е направила и Кортни Тилия.

33-годишната американка шест години е била учителка на деца със специалния нужди, но е решила да се откаже от призванието си заради финансови проблеми. Тилия признава, че докато е била учителка семейството ѝ е изпитвало сериозни финансови проблеми.

Така е започнала да намразва професията си, докато не напуска през 2016 г. Тогава, подкрепена от съпруга си, решава да се впусне в нещо ново - бодибилдинга. Но и това не е удовлетворило неспокойната душа на Кортни.

Едва когато се запознава с будоарен фотограф, който ѝ предлага да я снима по бельо или без, тя намира нещото, което ѝ доставя удоволствие. Присъединяването на Кортни Тилия към OnlyFans пък идва като следваща логична стъпка.

Маделин Райт, OnlyFans и присъединяването на футболистката към сайта

От футбола към порното

Поредната спортистка в OnlyFans

И в момента е сред топ създателите на сайта. Опитва се и да покаже на всички жени, че не бива да се страхуват да изразяват както сексуалността си, така и себе си.