Началото на годината започна с неприятни новини за един от новите филми на Хали Бери. Въпреки че научнофантастичният The Mothership бе изцяло заснет, се оказа, че изобщо няма да бъде пуснат в Netflix, както се очакваше. Причината филмът така и да не види бял свят, е, че определени сцени е трябвало да бъдат презаснети. Това обаче не е имало как да се случи, тъй като актьорите, които играят децата на Хали Бери, вече са били видимо пораснали.

Хали Бери и менопаузата - моментът, в който разбира, че навлиза в нов период

Как Хали Бери е разбрала, че навлиза в менопауза

Актрисата иска да помогне

Макар и да не можем да гледаме The Mothership, скоро друг филм, в който актрисата влиза в ролята на майка, ще тръгне по кината. Става дума за хорър трилъра Never Let Go.

В него героинята на Хали Бери и синовете ѝ близнаци живеят в отдалечена къща в гората, където витае зъл дух. За да се предпазват от опасности, и тримата са вързани с въжета, които ограничават периметъра им около дома.

"Злото там е умно. Едно докосване без въже е всичко, което е нужно. Това въже е твоят спасителен пояс. Никога не го пускай", предупреждава героинята на Хали Бери момчетата си в трейлъра, с който вече можем да надникнем в страховитата атмосфера на Never Let Go.

Докато демонични сили се опитват да погълнат къщата им, един от близнаците започва да се съмнява дали злото изобщо съществува. Това обаче прекъсва семейната връзка и отприщва всеобща битка за оцеляване.

На CinemaCon, който се проведе преди месец, актрисата присъства на представянето на филма и е споделила, че е приела ролята, защото си пада по адреналина и винаги е обичала този тип филми.

"Тези момчета не са напускали къщата, в която са родени, в продължение на 10 години. Това е страховита среда. Бях изправена пред предизвикателството да представя реално какво би било това. Как изглежда майчинството в къща в гората без никого наоколо", допълва още Хали Бери.

Тя издава също, че е научила и някои умения за оцеляване. "Нямаше електричество, нямаше осветление, моята героиня одираше катерици, а те ядат буболечки и жаби - сурови жаби - в гората. Наистина трябваше да одера една катерица. Тези неща ме предизвикаха да създам някаква реалност в този свят, който се чувстваше толкова чужд", споделя актрисата.

Относно ролята си, тя черпи и от личния си опит като майка на две деца.

"Откакто станах майка преди 16 години, да играя такива роли ме вълнува изключително много. Този филм ми напомни как бих защитила децата си с живота си", казва още Хали Бери.

Когато Ван Хънт публикува гола снимка на Хали Бери

Когато Ван Хънт публикува гола снимка на Хали Бери

Любовта е във въздуха

В Never Let Go ѝ партнират Антъни Б. Дженкинс, Пърси Дагс IV, Матю Кевин Андерсън, Кристин Парк и Стефани Лавин. Режисьор е Александър Аджа, а сценаристи - Кевин Кафлин и Райън Грасби. Филмът е от продуцентите на хитовия сериал на Netflix - Stranger Things и филма "Първи контакт" на Дени Вилньов, пише The Hollywood Reporter.

Never Let Go се очаква по кината от септември