Разговорите за секс между родители и деца винаги са неудобни, но пък са истински важни. Особено в днешната технологична епоха, в която достъпът до порнографско съдържание е лесен и безплатен. А то със сигурност може да промени представите на подрастващите за сексуалното общуване.

Именно затова правителството в Нова Зеландия обяви повече от интересна кампания, насочена към младежите. В центъра й е кратко видео, в което двама порно актьори се появяват число голи на вратата на една жена и й съобщават, че нейният син ги гледа на телефона, таблета, лаптопа и дори на смарт телевизора.

Майката остава неприятно изненадана, а актьорите й обръщат внимание, че тяхното съдържание е за възрастни, а нейният син е дете. Основният проблем е, че хлапетата не са наясно със същността на връзките, а те двамата определено не се държат в истинския живот така, както пред камера.

Снимка 483113

Източник: iStock

Затова е добре да се говори за разликата между двата типа поведение, за да не растат младежите с изкривени представи, което може да им навлече само проблеми.

Performer Availability Scheduling Services, Холивуд и как порноиндустрията може да помогне на Холивуд с пандемията от COVID-19

Как порноиндустрията е с една крачка пред Холивуд

Винаги готови, дори и по време на пандемия

Съветите на кампанията са да се подбере точният момент, да се прояви търпение, да се изслушва мнението на децата и да се обясни, че порното не представя действителността, пише Daily Mail.