Докато се вози в градския транспорт, вероятно всеки от нас е ставал свидетел на какви не ли любопитни ситуации. Да се пътува само по гащи обаче сигурно е най-необикновената сред тях.

Сюзън Мийчън - писателката, инсценирала собственото си самоубийство

Да се завърнеш от мъртвите две години след смъртта си

Мистерия като за книга

Но да, и това се случва. Оказва се, че дори е запазена марка на нюйоркчани и англичани. Странната традиция е създадена в Ню Йорк през 2002 г. от арт групата за комедийни представления Improv Everywhere и оттогава е разпространена в повече от 60 града по света.

От сайта на арт групата разбираме, че идеята започва като шега на седем момчета, която се превръща в международен празник на глупостта и в която всяка година участват десетки градове по света.

Снимките, направени по време на привличащо погледите събитие, определено могат да накарат всеки се усмихне. Те показват мнозина небрежно возещи се в метрото, които в един момент събуват панталоните си и остават само по гащи.

No Trousers Tube Ride, който стартира в Ню Йорк преди 20 години, сега се завръща в Лондон след двегодишна пауза заради пандемията. А завръщането може да се отбележи като повече от достойно - със стотици хора, съблечени до гащи.

Бен Бейкън, ледниковата епоха и как англичанинът разгада мистерията на рисунките отпреди 20 000 години

Световната загадка, която един англичанин разгада

И вече е получил признание за откритието си

Всички те избират да пътуват с линията Elizabeth, която започва да функционира миналата година. Случката, разиграла се в Лондон, е от неделя, 8 януари, пише Daily Mail.