"Наследници" започна като типичната история за борба за власт, внимание, пари и надмощие в семейството, за да се превърне в доста експлозивна смес от политика и удари под кръста във втори сезон. Затова нямаше как да не следим под лупа всяка новина за третия.

"Наследници", сценаристката Джорджа Притчет и колко сезона ще има сериалът на НВО

Задава ли се третият сезон на "Наследници"

И колко още сезона ще има сериалът

И ето че най-после се сдобиваме с тийзър трейлър на това какво може да очакваме от скандалната история на семейство Рой през есента.

В последния излъчен по НВО епизод видяхме, че Кендъл Рой (Джеръми Стронг) реши да предаде баща си Логан (Брайън Кокс), след като дълго време преглъща обиди и унижения.

Логан Рой може и да не е в най-добрата си позиция, но със сигурност няма да се даде без бой. А Кендъл поставя началото на истинска семейна война - виждаме го и от експлозивния тийзър на трети сезон.

"Наследници" сезон три се очаква тази есен, а в него ще видим и нови звезди - Александър Скарсгаард е в ролята на Лукас Матсън, изпълнителен директор на IT компания, а Ейдриън Броуди е Джош Арънсън - милиардер, който се включва в битката за контрол над компанията на семейство Рой.