Въпреки безбройните коментари и предположения, надали някога ще разберем цялата истина за брака на Доналд и Мелания Тръмп. Но със сигурност ни е интересно да чуем мнението на бившата съпруга на американския президент по въпроса.

Ивана Тръмп е омъжена за Доналд Тръмп в продължение на близо 15 години, като двамата се развеждат през 1991 г. Наскоро тя взе участие в британско ток шоу, в което въпросите за Първото семейство на САЩ не бяха подминати.

Ивана определи Мелания като "много тиха" и изрази съмненията си, че успява да свърши добра работа като Първа дама, защото се появява и на прекалено малко места. А когато е там, не взима дейно участие.

Снимка 496240

Източник: GettyImages

Ивана Тръмп е категорична, че няма никакви отношения с настоящата. Тя е на мнение, че не иска да дава поводи за ревност, защото все пак е била първата, за която Тръмп е бил женен, предава The Hill.

Доналд Тръмп, книгата на бившия му адвокат Майкъл Коен Disloyal и разкритията за държавния глава в нея

Страхува ли се Доналд да не го напусне Мелания

И как използва дъщеря си Иванка

По отношение на дъщеря си Иванка обаче, първата жена на президента има доста различно мнение. Тя е категорична, че детето й спокойно може да стане първата жена държавен глава на САЩ, защото е умна, красива и много добре знае как се случват нещата в Белия дом.