Вече свикнахме на година да виждаме поне по два филма от киновселената на Marvel, а от няколко години и по няколко сериала, които също са пряко свързани с тях.

Кевин Файги, Боб Айгър, Исак Перлмутер и кой е искал да уволни президентът на Marvel Studios

Кой е искал да уволни Кевин Файги

Интересна история от 2015 г.

Идеята на Marvel Studios и Disney е ясна - да ни забавлява постоянно, но и да ни накара да плащаме за Disney+, където биват пускани сериалите. Оказва се обаче, че високото темпо, което са задали започва да става непосилно и трябва да бъде забавено.

Според изпълнителния директор на компанията, Боб Айгър, трябва да се харчи малко по-разумно. Източник на The Hollywood Reporter твърди, че дисциплината в компанията ще бъде затегната, когато става дума за харчене и пускане на нови продукции.

Това означава, че обещанието на президента на Marvel Studios Кевин Файги от лятото на миналата година, че през 2023 г. ще видим цели четири сериала в Disney+, няма да бъде спазено.

Всъщност същите източници твърдят, че от всичко обявено единствените сигурни сериали, които ще видим тази година в стрийминг платформата, са вторият сезон на Loki и Secret Invasion със Самюел Л. Джаксън и Емилия Кларк.

"Ант-Мен и Осата: Квантомания", Пол Ръд, Джонатан Мейджърс и какво да очакваме от филма

Какво да очакваме от "Ант-Мен и Осата: Квантомания"

Малкият супергерой отново се забърква в големи неприятности

Останалите обещани сериали - Echo и Ironheart, почти сигурно няма да бъдат пуснати в рамките на 2023 г. През април пък се очаква Disney да обяви плановете си за една друга киновселена - тази на "Междузвездни войни".