Мариана Варела и Фабиола Валентин са модели. Освен това двете красавици гордо носят и титлите съответно на Мис Аржентина и Мис Пуерто Рико в конкурса Miss Grand International през 2020 г., където представят страните си. 

По време на участието им на конкурса Марина и Фабиола са сред 10-те полуфиналистки. Те обаче не успяват да спечелят така бленуваната корона. Въпреки това обаче печелят нещо много повече - чиста и искрено приятелство, което прераства в нещо повече.

За голяма изненада на хилядите им последователи в социалните мрежи, чрез клип в двете красиви дами обявиха в Instagram, че са сключили брак. Връзката им, която до този момент се пазеше в тайна, се заражда именно на последното им участие на конкурса Miss Grand International през 2020 г. 

30-секундното видео двойката започва със споделяне на откъси от пътуванията си - включително клип, на който се гушкат на плажа Jobos в Пуерто Рико и се наслаждават на романтична разходка с лодка в Мексико.

Видеото, което е събрало над 1.8 милиона гледания за три дни, след това скача напред към нощта, в която са се сгодили. Клипът показва апартамента на двойката, пълен с червени и бели балони, розови листенца и приказни светлини. Златни балони с надпис "Омъжи се за мен" се виждат пред прозореца, преди видеото да премине към момента, когато Фабиола поставя годежен пръстен на пръста на Мариана. Младоженките са избрали почти идентични сребърни годежни пръстени - с вграден диамант.

Преди да споделят изненадващата новина в Instagram, младоженките никога преди това дори не са загатвали, че се срещат интимно имат различни от просто приятелки отношения. 

"След като решихме да скрием нашата връзка, днес отваряме вратите за един специален ден - 28/10/22", написаха двете момичета в обща публикация в Instagram профилите си.

Сватбата между тях се е състояла в Пуерто Рико. Мариана Варела е на 26 години и е родена в Буенос Айрес, докато половинката ѝ, Фабиола Валентин, е на 22 години и е родена в Пуерто Рико, уточняват от Daily Mail.