За всички фенове на Мадона има много добри новини, защото певицата официално потвърди в своята Instagram страница някои подробности за предстоящия си албум.

Макар все още да не знаем на коя дата ще излезе точно, в едно от видеата, които Мадона пусна в своя профил, тя разказва, че е решила да нарече проекта си Madame X. Певицата описва въпросния персонаж Madame X като таен агент, който пътува по света и непрекъснато сменя самоличността си, борейки за свобода. 

По думите й Madame X е ча-ча-ча инструктор, професор, икономка, затворничка, майка, учителка, монахиня, светица, проститутка и други.

В началото на месеца Мадона показа евентуалната корица на новия албум - червена буква X на черен фон, която обаче доста наподобява зеления X на албума на Ед Шийрън. 

Madame X е първият албум на Мадона от 2015 г., когато тя издаде Rebel Heart. Очаква се певицата да изпълни песен от него на Евровизия в Израел.

Мадона, Евровизия и какъв хонорар ще прибере певицата

Какъв хонорар ще вземе Мадона от Евровизия

И то само за две песни

Първият сингъл от Madame X, озаглавен "Medellín", пък е в сътрудничество с колумбийският изпълнител Малума и ще бъде издаден на 17 април 2019 г.