Името Декстър Флечър свързваме най-вече с филмите "Бохемска рапсодия" и "Рокетмен", защото той е режисьорът, на когото можем да препишем заслугите за успеха и на двата филма ( макар "Рокетмен" да не е излязъл навсякъде по кината в света, има страхотна критика от местата, където вече са го гледали).

Вдъхновен от добрите отзиви около последните продукции за музикалните величия Queen и Елтън Джон, Декстър Флечър има ново вдъхновение. То се крие в желанието да заснеме и друг биографичен филм - за Кралицата на попа Мадона.

"Смятам, че биографичен филм за Мадона ще бъде истински трепач. С удоволствие бих осъществил подобен убийствен проект", споделя Декстър Флечър пред Entertainment Weekly.

Снимка 426456

Източник: GettyImages

Флечър не е сигурен дали Мадона би се съгласила, но според него, ако трябва да пресъздаде на екран живота на друга икона, то това несъмнено ще бъде Мадона. "Защото тя е просто невероятна."

Вероятността желанието на Декстър Флечър да се сбъдне обаче е малка. Мадона неведнъж е казвала, че никой друг не може да има представа какво е преживяла, затова и единствено тя може да разкаже собствената си история.

Снимка 426457

Източник: GettyImages

"Всеки друг, който се опита да го направи, е шарлатан и глупак, търсещ бърза изгода, без да се потруди", казва през 2017 г. Мадона по повод на желанието от страна на Universal Pictures да заснеме биографичен филм за нея.