Не крием, че сме фенове на Emily in Paris. Въпреки "некоректното" си представяне на французите и френския начин на живот, сериалът на Netflix ни забавляваше с комбинацията от пъстри герои, изненадващи тоалети, романтични отношения и внезапни обрати.

Emily in Paris, Ким Катрал, присъствието на актрисата на премиерата в Париж и ще участва ли в сериала

Очаква ли ни изненада във трети сезон на Emily in Paris

Името на една звезда се свързва със сериала на Netflix

Точно с такъв завърши и последният излязъл сезон на сериала. На финала на трети сезон Камий (Камий Разат) каза "не" на избраника си Габриел (Лукас Браво) пред олтара, защото разкри, че е наясно с чувствата му към Емили (Лили Колинс).

Лукас Браво пък дава интервю за People, в което открехва вратичката към това какво да очакваме от героя му в четвърти сезон. "Ще гони своята звезда Michelin. Ще помъдрее. И няма да иска да се занимава с любовни драми. Струва ми се, че ще се стреми към нещо зряло и стабилно."

35-годишният френски актьор разказва също, че очаква да види най-голямото развитие в героя си именно в четвърти сезон на Emily in Paris. "Ще се радвам в него да внеса от нещата, през които аз съм минал и които са се случили на мен през последните четири години."

Браво обаче разкрива и че ще трябва да почакаме до излизането на новия сезон. Работата по него е спряна заради стачката на сценаристите в Холивуд. "Не искаме да започваме работа, докато нещата за тях не се решат. Близки сме със сценаристите си и стоим зад тях."

Всички излезли сезони на Emily in Paris са достъпни за гледане по Netflix.