Часове ни делят от излизането на третия сезон на Emily in Paris - сериалът на Netflix, който в последните две години успява да ни пренесе в Париж по най-добрия начин и който превърна Лили Колинс в звезда. А с това идват и някои новини.

Emily in Paris, Лили Колинс и първи трейлър на трети сезон на сериала на Netflix

Лили Колинс се завръща в Париж

Какво да очакваме от трети сезон на Emily in Paris

На премиерата му във френската столица преди две седмици, освен обичайните актьори от него - Колинс, Ашли Парк, Лукас Браво, Филипин Лерой-Болю, Камий Разат, присъства и едно добре познато лице от друг добре познат ни сериал.

Ким Катрал, която свързваме най-вече с ролята на Саманта от "Сексът и градът" мина на червения килим в Париж и демонстрира чудесни отношения с Дарън Стар, създателят на Emily in Paris.

И това, разбира се, породи редица въпроси. Защото точно Ким е там и има ли шанс тя да се появи с роля в сериала? "Никога не съм харесвам наемането на актьори само заради името. Въпросът за мен е да намеря точната роля за точния човек", коментира Стар пред People.

Катрал на премиерата с Дарън Стар

Източник: GettyImages

Катрал на премиерата с Дарън Стар

И допълва, че с удоволствие би работил с Катрал, когато й намери роля, която тя заслужава. "Да видим какво ще се случи", допълва той. Което определено ни дава основание да очакваме да я видим ако не в някой от новите епизоди, то вероятно в четвърти сезон на сериала.

Премиерата на всичките десет нови епизода на Emily in Paris е утре, 21 декември, по Netflix. А от горното видео може да си припомним какво се случи последно в сериала.