Докато бяха група One Direction така и не направиха концерт в България. Сега обаче един от музикантите им идва за първи път у нас за свой самостоятелен концерт.

Адел - най-богатата британска знаменитост за 2018 г.

Коя е най-богатата британска знаменитост за 2018 г.

До 30-годишна възраст

На родна сцена ще можем да видим и чуем Луи Томлинсън - изпълнителят, който миналата година бе вписан в Книгата на рекордите на Гинес. А постижението му - счупване на рекорда за най-много излъчвания на живо за концерт на солов изпълнител от мъжки пол.

Музикалната кариера на Луи обаче е впечатляваща не само с това. Освен че е талантлив вокалист, той е и автор на голяма част от песните на момчешката банда One Direction, както и на два солови албума.

След известно отсъствие от музиката, той прави завръщането си с първи сингъл от нов албум. "Bigger Than Me" е първата му нова песен след излизането на дебютния солов албум Walls.

Новия си албум - Faith In The Future, който излиза официално на 11 ноември, Луи записва с една основна цел. А именно - да създаде колекция от песни, подходящи за изпълнения на живо.

Очакванията са той да изпее парчетата по време на турнето Faith in the Future, посветено тъкмо на представянето на новия си едноименен албум. Обиколката на Луи Томлинсън ще е в повече от 40 европейски града и София е един от тях.

10 от най-богатите млади изпълнители във Великобритания

10 от най-богатите млади изпълнители във Великобритания

Под 30, но със солидно богатство

Концертът му ще е на 18 септември 2023 г. в зала Арена Армеец, а повече информация за събитието има тук.