Напоследък доста нараснаха новите филми, които се фокусират върху романтичните отношения на двойки с по-голяма разлика във възрастта. И в Холивуд явно не спират да валят още идеи за подобни истории.

The Idea of You с Ан Хатауей и Никълъс Галицин - новият “свеж” и “секси” романтичен филм

Ан Хатауей е 40-годишна самотна майка, която се влюбва в 24-годишен музикант

Актрисата се впуска в романтиката на The Idea of You

Още миналата година провокативният May-December, в който Джулиан Мур влиза в ролята на учителка, забременяла от ученика си, постигна голям успех. Филмът на Nеtflix, в който участват също Натали Портман и Чарлз Мелтън, бе представен на филмовия фестивал в Кан, а след това спечели и редица номинации за Оскар и Златен глобус.

Сред другите нови филми, които също изследват любовта между двойки с голяма разлика във възрастта, са The Idea of You с участието на Ан Хатауей и Никълъс Галицин, както и A Family Affair с Никол Кидман, Зак Ефрон и Джоуи Кинг, също продукция на Netflix.

Стрийминг платформата обаче вече ни е подготвила и още едно подобно заглавие, което ще можем да видим съвсем скоро. В романтичната драма Lonely Planet главните роли са поверени на Лора Дърн и Лиъм Хемсуърт.

Режисьор и сценарист пък е Сузана Грант. Досега тя е работила с Netflix по криминалния минисериал Unbelievable с участието на Тони Колет, Мерит Уивър и Кейтлин Девър.

Новият филм на режисьорката - Lonely Planet, обаче ни отнася на романтично пътешествие. Историята ни запознава с писателка (Лора Дърн), която заминава за Мароко с надеждата там да си върне творческото вдъхновение. По време на престоя си обаче, среща млад мъж (Лиъм Хемсуърт). Двамата първоначално се опознават чисто приятелски, но впоследствие започват да прехвърчат искри, прерастващи в любовна афера.

Никол Кидман и Зак Ефрон нажежават страстите в романтичната комедия A Family Affair

Никол Кидман и Зак Ефрон нажежават страстите в романтичната комедия A Family Affair

Този път актьорите ще си партнират като двойка

Lonely Planet е в Netflix от 11 октомври, а дотогава можем да видим и първия трейлър на филма.