Вече за никого не е новина, че ако един актьор иска да запази популярността си и любовта на публиката, той трябва да участва в сериали. Никол Кидман не е чужда на тази истина и можем да я гледаме в няколко стрийминг продукции - "Големите малки лъжи", "Отмяната" и Nine Perfect Strangers.

1923, Харисън Форд, Хелън Мирън и какво да очакваме от предисторията на Yellowstone

Харисън Форд става каубой

Какво да очакваме от сериала 1923

А сега тя ще работи и с един от най-провокативните американски режисьори, който вече се радва на култов статут сред публиката си - Тайлър Шеридън. Негови са сериалите Yellowstone с Кевин Костнър, предисторията му 1923 с Харисън Форд и Хелън Мирън, както и Mayor of Kingstown с Джеръми Ренър.

Общата работа на Шеридан и Кидман ще е по Lioness - сериал, базиран на реално съществуваща програма на ЦРУ за борба с терористични организации. За нея е вербувана Крус Мануелос (Лайсла де Оливейра), която трябва да се внедри в такава.

Снимка 578154

Източник: GettyImages

Ръководител на отряда Lioness е Джо (Зоуи Салдана), а Никол Кидман ще е в ролята на Кейтлин Мийд, която е на ръководна позиция в ЦРУ и има дълъг опит със сложните политически игри, в които трябва да въведе подчинените си.

В актьорския състав на Lioness са още Сам Асгари (да, същият, половинката на Бритни Спиърс), Карла Мансур, Скот Телър. Премиерата на сериала е предвидена за тази година по Paramount TV.