Фаталният петък 13-и събира няколко любопитни нови песни, които (както винаги) сме се постарали да са достатъчно разнообразни.

Започваме фатално с Лейди Гага и новата й порция дуети с Тони Бенет от албума Love Fro Sale, който предстои да излезе тази есен. Първият сингъл е класиката на Коул Портър "I Get A Kick Out Of You" в брилянтно изпълнение.

Продължаваме с две още по-фатални дами - Lizzo и Cardi B. Песента им "Rumors" разказва за хорските приказки, на които са подложени известните, и е решена в златно.

Все още сме на хип хоп вълна с новото парче на Skepta. Признаваме, че научихме името му покрай слуховете за връзката на рапъра с Адел, но и в музикално отношение си струва да му се обърне внимание.

А последното от десетилетия е циментиран факт за Били Айдъл. Рокендрол величието се завърна (простете клишето) с нова музика, което само може да ни радва.

За финал сме оставили нещо, с което да отморим в неделната вечер или да започнем лежерно събота сутрин. Френският композитор Ян Тиерсен, който нашумя с музиката си към "Невероятната съдба на Амели Пулен", готви нов албум. "Ker Yegu" е от него.