През 1993 г. излиза филмът "Версия пеликан" по романа на Джон Гришам. Главните роли в него са поверени на Дензъл Уошингтън и Джулия Робъртс. 27 години по-късно двамата актьори отново ще имат възможността да играят заедно, и то отново в продукция, адаптирана по роман.

Project Power, Джейми Фокс, Джоузеф Гордън-Левит, Netflix и първи трейлър на филма

Какво става, ако хапче ни даде суперсили

Обещава да е забавно

Според Deadline, холивудските звезди ще участват в новия Leave The World Behind на Netflix. Изданието пише, че стрийминг платформата вече има правата за заснемането на филма по едноименния роман на писателя Румаан Алам, който трябва да излезе през есента. Имало е над 10 оферти за проекта, a за да се сдобият с правата да снимат по книгата, Netflix плащат седем-цифрена сума.

Leave The World Behind ще бъде режисиран от Сам Исмаил, а Джулия Робъртс и Дензъл Уошингтън ще бъдат част и от продуцентския екип.

Сюжетът разказва за жена (Джулия Робъртс), която заедно със семейството си наема къща за почивка в провинцията. Ваканцията им е нарушена от пристигането на мъж (Дензъл Уошингтън) и съпругата му, които са собственици на къщата и очевидно бягат от необяснима злополука, причинила спирането на тока в близкия град. Отношенията между двете семейства внезапно се изострят и всичко тотално се обърква.

За момента няма повече подробности кога ще започнат снимките, кои други актьори ще участват, както и кога евентуално можем да очакваме филма.

Netflix, Extraction, Bird Box и кои са най-гледаните филми на стрийминг платформата

Кои са най-гледаните филми на Netflix

Филми за гледане