Да си представим, че си търсим нова къща, когато попадаме на обява, в която към къщата като бонус върви и нов автомобил. И то не какъв да е автомобил, а електрическото творение на Илон Мъск Tesla.

Нова Зеландия, проучването на InterNations и това ли е най-негостоприемната за имигранти страна

Това ли е най-негостоприемната страна за имиграция

Нова Зеландия и една изненадваща класация

Това не е някаква шега, а съвсем реална обява за имот в Окланд, Нова Зеландия. В последната година имотният пазар в страната се е сринал, което очевидно принуждава собствениците да измислят оригинални начини, за да привлекат вниманието на клиентите.

"Чисто нова Tesla и чисто нов дом + пристройка", се казва в обявата, публикувана на сайта на агенцията за недвижими имоти Barfoot & Thompson. Там разбираме още, че къщата се намира в приятно предградие на Окланд, на два етажа е и разполага със седем спални и две кухни.

Снимка 595533

Източник: Barfoot & Thompson

Защо Tesla-та я няма на снимките? Защото собствениците на дома все още не са я купили - те ще изчакат къщата да бъде продадена и след това новият собственик ще има възможност да избере какъв цвят автомобил иска.

Снимка 595534

Източник: Barfoot & Thompson

Имотът струва 1.8 милиона новозеландски долара, а брокерът на Barfoot & Thompson Капил Рана казва пред 1News New Zealand, че още в първия ден от пускането на обявата е получил повече от 50 имейла.