Като фенове на метълкор бандата Attila, хвърляме по едно око на групата и отделните ѝ членове в социалните мрежи, за да следим какво се случва с тях.

С оглед на все още високите нива на разпространение на COVID-19 в САЩ, има голяма вероятност Attila скоро да не могат да тръгнат на турне.

Това, разбира се, ограничава и възможностите им за изкарване на средства. Дали поради тази причина, или просто от скука, но вокалистът на бандата - Кристофър Фронзак е намерил и друг начин, за да прави пари.

В своя Twitter акаунт музикантът пише: "Първо си правихме голо парти в басейна, а след това и четворка. Надявам се, че сте абонирани моя OnlyFans, защото иначе ще го пропуснете."

Оказва се, че това не е и първото подобно видео на музиканта. Още преди няколко месеца той си прави акаунт в сайта OnlyFans, където срещу месечната такса от 7.50 долара фенове могат да гледат как прави секс с различни жени. Съдейки по постовете му в Twitter, в които Фронзак насърчава фенове да го гледат, клиповете му за възрастни вече са доста.

Рене Грейси и как от автомобилен състезател стана порно актриса

Автомобилната състезателка, която стана порно актриса

Съжалява ли Рене Грейси за този завой в кариерата

Според Metal Injection, новото бизнес начинание на Fronz никак не се нрави на всички.

Фронтменът на бандата Senses Fail - Бъди Нилсън, който преди е обвинявал Фронзак в хомофобия, сега призова хората в музикалната индустрия да спрат да подкрепят вокалиста на Attila, който кара жени да се обличат като камериерки и да чистят дома му, докато снима порно.

По думите на Кристофър Фронзак, музикантът не е принуждавал никой да се снима насила. Жените, участващи в аматьорското му порно, доброволно са изявили да се снимат и той се отнася с нужното уважение към тях. 

Смятаме, че всеки има право да изкарва парите си както иска. Затова и не бихме могли да упрекваме Кристофър Фронзак.

Кристен Бел и как актрисата стана жертва на порно измама

Актрисата, която стана жертва на порно измама

Никой не е застрахован