В трети епизод на "Просто ей така", който излиза днес, ще разберем как се развива животът на Кари (Сара Джесика Паркър) след драматичното събитие, което я сполетя в първи епизод. Точно по повод него Крис Нот, който е в ролята на съпруга на Кари, дава разяснения.

Крис Нот, "Просто ей така" и рекламата на Peloton, в която участва

Компанията, която загуби пари заради "Просто ей така"

Какво се случи с Peloton

Следват спойлери - ако тепърва възнамерявате да гледате сериала, не четете надолу.

Нот дава обширно интервю за Vogue по повод смъртта на героя му още в първи епизод на продължението на "Сексът и градът". Един от въпросите, на които трябва да отговори е, защо Кари не се обажда на бърза помощ, когато го заварва получил инфаркт.

"Едно от нещата, на които се съгласихме двамата с Майкъл (Майкъл Патрик Кинг, създателят на сериала - б.а.), беше за този момент ала Бони и Клайд. Моментът, в който Бони и Клайд знаят, че ще бъдат обсипани с куршуми. Те се поглеждат един друг - Уорън Бийти и Фей Данъуей, и знаят, че това е краят".

Нот допълва, че за него е било ясно, че героят му трябва да има някакъв финален момент с Кари без думи, че няма да умре сам. "Знаехме, че няма как тя просто да влезе и да ме завари мъртъв," казва Нот. "Останалата работа свърши химията между мен и Сара - познаваме се отдавна".

Новите епизоди на "Просто ей така" излизат всяка сряда по НВО.