Със смелата си постъпка едно шестгодишно момче успя да привлече вниманието на редица известни личности, сред които Крис Евънс и Крис Хемсуърт.

Историята на Бриджър Уокър обиколи бързо интернет пространството и медиите. Малчуганът е проявил огромна смелост и е защитил четиригодишната си сестра от нападение на куче.

Уокър е застанал на пътя на кучето, за да защити сестра си, а в резултат на това кучето го е ухапало на няколко пъти по бузата. За да бъдат зашити раните на момчето са били използвани повече от 90 шева, което е отнело два часа.

Според CNN, когато бащата на Бриджър го е попитал какво го е накарало да защити сестра си, момчето е отговорило: "Помислих се, че ако някой трябва да умре, то това трябва да съм аз."

Оказва се, че Бриджър Уокър е голям фен на Отмъстителите, което е привлякло вниманието на Ан Хатауей. Тя сподели снимка на момчето и сестра му в Instagram и написа, че не е супергерой, но той определено е.

Така смелата постъпка на момчето достига и до Крис Евънс и Крис Хемсуърт. Евънс му е изпратил подписан от него щит на Капитан Америка, придружен със специално видео послание.

Крис Хемсуърт също изразява изненадата си от смелостта на момчето, като му обещава, че скоро ще се видят и на живо.