Че втори сезон на "Просто ей така" ще има, вече е официално потвърдено. И колкото и да се говореше, че Ким Катрал може би и ще се появи в него, вече има окончателен отговор и на това чудене.

"Просто ей така", Сара Джесика Паркър, Ким Катрал и може ли да се завърне във втори сезон

Иска ли Сара Джесика Паркър да видим Ким Катрал в "Просто ей така"

Томахавката не е заровена

Сериалът ще продължи без Саманта. Това потвърди актрисата, която изигра култовата роля в хитовия сериал "Сексът и гладът".

А по всичко изглежда, че Ким Катрал е готова да продължи и напред. В последното си интервю тя разкрива нови подробности около спекулациите за участието ѝ в продължението.

Едно от най-шокиращите е, че самата тя разбира за "Просто ей така" от социалните мрежи. Не я изненадва обаче, че изобщо не е била информирана лично от създателите на сериала. Знаела е, че така или иначе те няма да я имат предвид за продължението.

Ким разкрива още, че доколкото е била наясно, сценаристите са планирали да включат Саманта в сюжетна линия, което за нея е било "сърцераздирателно". А именно героинята ѝ да бъде въвлечена в афера с Брейди, 14-годишния син на приятелката ѝ Аманда.

Освен това, актрисата изобщо не е одобрила идеята за смъртта на героя на Крис Нот в първия епизод. Според нея няма нищо креативно в работата на създателите на "Просто ей така" и историята просто се повтаря.

"Може ли да си представите да се завърнете към работа отпреди 25 години?", пита реторично Катрал.

В интервюто за Variety тя признава, че дори и не е чувала за коментарите на Сара Джесика Паркър, че не би се съгласила с връщането ѝ в ролята на Саманта.

"Просто ей така", премиерата на сериала и обяснението къде е Саманта Джоунс

"Просто ей така" и официалното обяснение за липсата на Саманта

Получаваме го в първите минути на новия сериал

Въпреки това обаче, съвсем категорично заявява: "Така или иначе, това никога няма да се случи. Така че никой няма нужда да се тревожи."