Кевин Харт е сред любимите ни комедианти, но добре знаем, че той много иска да бъде и екшън звезда. Е, не като Дуейн Джонсън, но да може да скача между жанровете.

Кевин Харт, Borderlands, Кейт Бланшет и участието на актьора във филма, базиран на видео играта

Кевин Харт ще партнира на Кейт Бланшет в Borderlands

Това ще бъде интересно

През годините е правил опити, но те са били по-скоро с фокус към комедийните му изпълнения. В Borderlands обаче ситуацията може да е малко по-различна.

Във филма Харт ще изиграе войник и сме сигурни, че ще е вкарал запазения си хумор, но повече ще бъде наблегнато на екшъна и физиката му.

А тя определено е сред най-добрите, които е постигал през годините. Харт винаги e тренирал и изглеждал добре, но сега е на съвсем ново ниво. От профила в Instagram на 41-годишния актьор виждаме ясно каква трансформация е претърпяло тялото му.

Харт пише, че светът на екшън филмите е точно толкова готин, колкото си е мислел, че е. Къде на шега, къде не благодари на хората, които са му помогнали да влезе в тази форма.

Fatherhood, Кевин Харт, Netflix и трейлър на филма, базиран на книга

Кевин Харт ще трябва да бъде самотен баща

Трейлър на Fatherhood

А сред тях не само само фитнес треньора му, но и военноморски тюлени, както и хората, които са го научили как да държи оръжие. И да стреля с него, разбира се.