Изминаха шест години, откакто Камерън Диас сложи на пауза актьорската си кариера и я замени с ролята си на майка и съпруга, далеч от светлините на прожекторите.

Камерън Диас на 48

Камерън Диас в 18 факта

Защото някой днес има рожден ден

Сега обаче актрисата споделя, че не изключва напълно възможността да се завърне на големия екран - за радост на феновете си по целия свят, сред които, разбира се, сме и ние.

По време на виртуалното си гостуване в No Filter With - YouTube канала на Наоми Кембъл, Камерън коментира кариерата си в Холивуд, която приключва (поне засега) с музикалната комедия "Ани" от 2014 г.

Оттогава една от най-очарователните актриси с емблематични роли във филми като "Маската", "Сватбата на най-добрия ми приятел" и "Ах, тази Мери", води спокоен и щастлив живот със съпруга си Бенджи Мадън и тяхното деветмесечно момиченце Радикс Мадън. Но това не означава, че тя се е зарекла никога да не се завръща на екрана.

"Никога не казвам никога, освен ако не съм напълно сигурна. Отдавна не съм правила филм, но нямам проблем с това. Няма част от мен, която да казва: "Трябва да се върна пред камерата, трябва да действам!" Не се чувствам по този начин. Но някой ден това може да се промени. В момента обаче съм напълно сигурна къде трябва да бъда", цитира я People.

От друга страна, Наоми Кембъл изобщо не се съмнява, че един ден феновете ще могат да видят Камерън в нови филми. Тя прогнозира, че в първия филм, който направи, след като е станала майка ("защото ще го направиш"), ще видим една различна Камерън.

Камерън Диас, актьорството и какво й е взело то

Съжалява ли Камерън Диас за годините в киното

Откровено признание

А актрисата се пошегува, че след толкова време далече от Холивуд, хората няма да я помнят, ако, и когато, най-накрая се завърне.

"Ще се върна и зрителите ще кажат, че на сцената се е появила нова по-възрастна актриса! Но ще видим какво ще се случи. Никога не казвам никога", подчерта отново тя.