Купата на Африканскиите нации стартира през уикенда в Кот д'Ивоар и поне към момента не спира да поднася изненади, защото някои от определяните като фаворити отбори губят точки.

За какво мечтае Килиан Мбапе (но не може да има)

За какво мечтае Килиан Мбапе (но не може да има)

Да си известен има и минуси

Но точно заради това този турнир е толкова интересен - всеки може да победи всеки. Тази вечер отборът на Алжир, който спечели купата през 2019 г., ще стартира участието си на Купата на Африканскиите нации срещу Ангола.

И макар групата им да изглежда сравнително лесна за преодоляване (там са още отборите на Буркина Фасо и Мавритания) изглежда, че някои от съперниците им са доста притеснени.

Според Sempremilan, на една от тренировките на Алжир през уикенда се е случило нещо доста странно. Риад Марез и компания са забелязали, че докато тренират над стадиона кръжи дрон, който снима всичко, което правят.

Този опит за шпионаж на подготовката и тактиката е доста интересен и иновативен, като от се твърди, че виновникът е бил арестуван. Оказва се, че човекът, управлявал дрона, е котдивоарец, който обаче работи за алжирска медия, пише Goal.com.

Тиери Анри откровено за депресията, трудните моменти и защо е решил да спре с футбола в подкаста Diary of a CEO

"Не можех да мръдна" - как една легенда е решила да спре с футбола

Откровенията на Тиери Анри

Случаят е доста странен и в крайна сметка може и да не става дума за опит шпионаж, а за напориста медийна проява, но определено футболистите на Алжир са останали изненадани от случилото се.