Indian Wells е вече в заключителната си фаза, като очакваме с голямо нетърпение да разберем кои двама измежду Яник Синер, Карлос Алкарас, Даниил Медведев и Томи Пол ще спорят за трофея в неделя при мъжете.

Новак Джокович и изненадващото му отпадане от Лука Нарди на Indian Wells

Сушата (и падението) за Новак Джокович продължава

Какво се случва със сърбина

Но докато чакаме да видим кои двама ще са на финал и кой ще е големият победител от Indian Wells, попаднахме на едно много интересно видео, което вкарва познатите ни тенисисти в други роли.

От организаторите на Indian Wells са решили да внедрят Холгер Руне, Даниил Медведев, Андрей Рубльов, Мария Сакари, Онс Жабур и Алекс де Минор сред персонала, който обслужва зрителите извън спортните съоръжения.

Всеки един от тях се е постарал да сложи слънчеви очила или поне шапка с козирка, за да не бъде чак толкова лесно разпознаваем. Андрей Рубльов например бе пременен като служител от охраната, който следи зрителите да не внасят метални обекти на съоръженията.

Две дами, които преминават през неговата проверка, дори му казват, че много им прилича на Яник Синер. Даниил Медведев пък влиза в ролята на касиер, като там хората го разпознават доста по-лесно, като първоначално предполагат, че е двойник на истинския Медведев.

Indian Wells 2024 и нашествието на пчели, което прекъсна мач на Карлос Алкарас

Странната причина, заради която прекъснаха мач на Алкарас

Природата е по-силна

Мария Сакари също не остава незабелязана, като тя доста настоятелно раздава пуканки на феновете, като дори ги агитира да стискат палци на Indian Wells за... Мария Сакари.