Очакваме с нетърпение да видим какво са ни подготвили Марго Роби, Райън Гослинг и режисьорката Грета Гъруиг във филма "Барби".

Кинопремиерите за юли, сред които "Барби", "Опенхаймер" и "Мисията невъзможна: Пълна разплата"

Най-очакваните кинопремиери за юли

Том Круз кръстосва шпаги с Барби

Но докато очакваме премиерата разбираме, че Гъруиг е успяла да си осигури нов голям проект, който да режисира. Според The Hollywood Reporter, Грета Гъруиг се е договорила с Netflix, за да режисира два филма по книгите за "Хрониките на Нарния".

Още през 2018 г. от стрийминг платформата обявиха, че са си осигурили телевизионните права за поредицата от книги на Клайв Луис, но до момента така и не бяха предприети никакви действия.

Снимка 624972

Източник: GettyImages

И макар все още да се очаква официално потвърждение, това се очертава нов високобюджетен филм за Грета Гъруиг след "Барби". Бюджетът, на който е около 100 милиона долара. Е, на задаващите се два филма за "Хрониките на Нарния" очакванията са парите да са повече.

До момента сме гледали три филма, базирани на книгите. Два от тях - "Хрониките на Нарния: Лъвът, Вещицата и Дрешникът" (2005 г.) и "Хрониките на Нарния: Принц Каспиян" (2008 г.), бяха продуцирани от Disney.

Марго Роби показа къщата на Барби от едноименния филм на Грета Гъруиг

Как изглежда къщата на мечтите на Барби от филма

Марго Роби ни потапя в света на розовото

Докато третият "Хрониките на Нарния: Плаването на Разсъмване" бе разпространен от Fox. Като най-доходоносен се оказа първият, който спечели 745 милиона долара от бокс офиса.