Cardi B е показно за това, че стига да работиш усърдно, всичко е постижимо. Само допреди няколко години тя изкарваше прехраната си като стриптизьорка, а в момента е сред най-слушаните рапърки в света.

Cardi B на 31

Cardi B в 27 факта

Защото някой днес има рожден ден

И по всичко личи, че по-голямата ѝ сестра също се радва на успехи, макар и не така забележителни като тези на Cardi B.

Хенеси Каролина е втората дъщеря на Карлос и Клара Алманзар. Тя е родена на 22 декември 1995 г., което я прави малко повече от три години по-млада от Cardi B.

Хенеси Каролина е виден инфлуенсър и моден блогър. Дори се опита с кариера в телезията, след като се появи в два сезона на риалити предаването Love & Hip Hop: New York между 2016 и 2018 г.

В крайна сметка Хенеси напусна шоуто, за да се съсредоточи върху социалните мрежи - и определено изглежда, че това е правилният избор.

Звездата вече може да се похвали с впечатляващите 7.6 милиона последователи в Instagram.

На страницата си Хенеси Каролина редовно споделя снимки на своите тоалети, както и лични кадри от споделеното време със семейството си - включително как води племенницата си Кълчър на училище.

Друга интересна подробност е, че именно по-малката сестра на Cardi отчасти има "вина" за сненичния ѝ псевдоним.

Както добре знаем, сценичното име на Cardi B е съкратена версия на псевдоним от детството, а именно Cardi Bacardi (Карди Бакарди). Певицата се сдобива с прякора Bacardi, подобно на марката ром, поради простата причина, че сестра ѝ пък носи имено на известно бренди - Хennessy (Хенеси).

Пенелопе Крус, Моника Крус и как изглежда сестрата на испанската актриса

По-малката сестра на Пенелопе Крус - секси и талантлива, също като нея

Коя е Моника Крус

Bacardi в крайна сметка е съкратено само до B и певицата с гордост носи прякора си много преди да я връхлети световната слава.

Що се отнася до Cardi и Хенеси, двете сестри продължават да бъдат много близки, като често се появяват заедно на официални събития, споделят от The Sun.