Последната седмица е доста разочароваща за феновете на Арсенал. Всичко започна в неделя, 27 октомври, когато отборът пропиля два гола аванс срещу Кристал Палас и мачът завърши наравно.

Арсенал, турнето им в Америка, Кейтлин Шрапфър и как едно момиче погоди номер на футболистите

Как едно момиче скри топката на футболистите на Арсенал

Гранит Джака, Сократис и компания не знаеха какво се случва

Вчера пък, 30 октомври, загуби на дузпи в спиращ дъха двубой от Ливърпул. Трудно се преживяват подобни разочарования, но това е чарът на тази велика игра.

Първият споменат мач обаче още се коментира. Причината е необмислената реакция на капитана на Арсенал Гранит Джака.

В средата на второто полувреме треньорът на "артилеристите" Унай Емри реши да го извади от игра. Джака беше видимо недоволен и феновете го усетиха, което доведе до освиркване от трибуните.

Гранит Джака обаче не постъпи както се очаква от един капитан, а с жестове провокира още повече феновете. В социалните мрежи много хора дори изказаха мнението си, че капитанската лента трябва да му бъде отнета.

Швейцарецът с албански корени все още не се е извинил публично, а гневът на феновете се е пренесъл и към неговата съпруга - Леонита Джака.

Ектор Бейерин и как един футболист може да бъде веган, влогър и манекен

Близък план: Ектор Бейерин

Футболистът е живото доказателство, че няма невъзможни неща

Според Metro, Леонита е получила много съобщения и коментари под снимките си в Instagram, изпълнени с гняв и обиди. Това е накарало съпругата на Гранит Джака да ограничи профила си за масовата аудитория.