Гай Фиери е готвил за много известни личности през годините, но с една знаменитост той е имал най-звездния си момент в кариерата досега.

Ал Пачино, Нур Алфалах и това ли е новата звездна двойка

Кое е 28-годишното гадже на Ал Пачино

Какво знаем за Нур Алфалах

И това е не кой да е, а Ал Пачино. 54-годишният ресторантьор получава възможността да се срещне с актьора докато готви за парти в къщата на Силвестър Сталоун, на което присъства и Арнолд Шварценегер.

Гай Фиери споделя, че никога не се е чувствал специален, но срещата с Ал Пачино вече е друга история. "Аз съм огромен фен на "Кръстникът", признава той.

След като Силвестър Сталоун го представя, Гай Фиери поднася храната на Ал Пачино и се осмелява да го попита дали му харесва. Актьорът отвръща с простичкото, но красноречиво: "Уау!"

Готвачът разказва още, че остава впечатлен от това какъв "истински" човек е Ал Пачино, колко "мил, нежен, готин пич е той. И когато някой хареса това, което правиш, е доста специално."

Силвестър Сталоун, актьорската му кариера и приключва ли с нея актьорът

Слага ли край на актьорската си кариера Силвестър Сталоун

Какво сподели актьорът

Колкото до отношенията между Гай Фиери и Силвестър Сталоун, знаем, че са се запознали в Бевърли Хилс. Срещата им се случва година преди актьорът да покани готвача на гореспоменатото парти. Първоначално Силвестър Сталоун му предлага да присъства само като гост, но Гай Фиери настоява да готви, пише Us Weekly.