Толкова харесваме Гал Гадот като Жената чудо, че просто не си представяме друга актриса някога да я замени. И понеже е една от любимите ни изобщо, нямаме търпение да я видим и във филм, който не е супергеройски.

Жената чудо, Пати Дженкинс и каква е истината за разпането на третия филм

Каква е истината за съдбата на Жената чудо

Пати Дженкинс внася разяснения

За щастие, няма да ни се налага да чакаме много, защото на 11 август в Netflix ще можем да гледаме Heart of Stone. В шпионския трилър Гал Гадот влиза в ролята на Рейчъл Стоун - агент на ЦРУ, на когото му се налага да пази много по-големи от очакваното тайни.

Докато обаче актрисата вече отдавна приключи със снимките на филма на Netflix, на час по лъжичка получавахме нова информация за евентуален Wonder Woman 3.

През юни на събитието Tudum на Netflix Гал Гадот издаде пред Entertainment Tonight, че има надежда историята на Жената чудо да бъде продължена. Може да се каже, че това определено е успокоило феновете, предвид смяната на ръководството на DC Studios и неясната съдба на филма.

Предишните филми за Жената чудо са режисирани от Пати Дженкинс, която е обсъждала с Гал Гадот работата и по трети, но преди начело на DC Studios да застанат Джеймс Гън и Питър Сафран. Именно под ръководството на тях двамата актрисата разкрива, че ще започне работата по Wonder Woman 3.

В интервю за ComicBook Гал Гадот споделя, че е привързана към франчайза и е щастлива, че следващият филма за Жената чудо ще бъде реализиран. "Това, което чух от Джеймс и от Питър, е, че ще разработим Wonder Woman 3 заедно", казва актрисата.

Wonder Woman 3, Пати Дженкинс, Гал Гадот и неясната съдба на Жената чудо

Съдбата на Жената чудо става неясна

Ето какво знаем към момента

Тя за първи път влиза в ролята на Даяна Принс във филма на DC от 2016 г. "Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта", а след това развива персонажа самостоятелно в "Жената чудо" от 2017 г. и "Жената чудо 1984" от 2020 г.