Във футбола от край време постоянно има спекулации около трансферните цели на дадени отбори. Или пък за бъдещето на някой футболист.

Джеймс Милнър, Ливърпул и осмата поредна година, в която печели състезанието по издръжливост

Когато на 36 си по-издръжлив от младите

Джеймс Милнър е машина

Понякога изтича достоверна информация за тези трансфери още преди да са обявени официално. Но понякога (даже доста често) в пространството просто се хвърлят имена на играчи и отбори, за да се създават спекулации.

Е, през последните години един италиански спортен журналист спечели доверието на феновете с инфомарциите и новините, които пуска. Фабрицио Романо е разглеждан като гуру, защото много от трансферите, за които говори, се случват и на практика.

Оказва се, че Романо е по-добър в работата си, отколкото сме очаквали (а вероятно и той самият). Фабрицио Романо написа в Twitter преди няколко дни, че японският футболист Мая Йошида ще е сред новите попълнения на завърналия се в Бундеслигата Шалке 04.

Освен това, той даде допълнително информация, че Йошида е отхвърлил няколко други оферти, за да приеме тази на Шалке, включително и от турския Трабзонспор. И това изненада много японеца, който в отговор написа, че Фабрицио е наистина невероятен.

Карсън Пикет, женският национален отбор по футбол на САЩ и постижението на футболистката с разлика в крайниците

Футболистката, която показа, че няма невъзможни неща

Карсън Пикет е пример, че няма невъзможни неща

И призна, че дори съпругата му не е знаела за офертата от Трабзонспор. Италианският журналист продължи закачливата игра на думи в социалните мрежи, като благодари на Йошида за милите думи и го посъветва да накара жена си да го последва в Twiiter, за да научава повече за него, пише GOAL.