Пределно ясно ни е, че в днешно време хората правят какви ли не щуротии, за да станат популярни или просто да спечелят повече последователи в социалните мрежи.

Коронавирусът, тоалетната хартия и защо се презапасяваме с нея

Защо се запасяваме с тоалетна хартия

Психология на паниката

Понякога обаче нещата излизат извън контрол и биват прекрачени всякакви граници. Един такъв пример е инфлуенсърката Ейва Луис.

В социалните мрежи бързо се разпространи кратко клипче, направо за TikTok, в което 22-годишната американка демонстрира какво е coronavirus challenge.

Виждаме как Луис е приклекнала над тоалетна чиния в самолет и облизва седалката. Да, предполагаме, че не само ние сме в ступор.

Разбира се, действията ѝ бяха посрещнати от вълна от недоволство в социалните мрежи. В профила си в Twitter Ейва Луис пише, че е облизвала задните части на мъже, така че не разбира как сегашната ѝ постъпка е по-лоша или различна.

Тя смята, че няма как да се разболее от коронавирус по този начин, защото е имунизирана като гейовете и богатите блондинки, които се продават за пари.

Коронавирусът, Pornhub и безплатният абонамент за италианците

Подаръкът на Pornhub за италианците

Oтново в десетката

Пред Insider Ейва Луис казва, че е облизала седалката на тоалетната, защото не може да приеме, че коронавирусът е по-известен от нея.