Въпреки че когато се появи в Netflix през 2020 г. отнесе доста подигравки и критики, Extraction бързо стана сред най-гледаните филми на стрийминг платформата.

Extraction 2, Netflix, Крис Хемсуърт и официалното потвърджение, че ще има втори филм

Какво се случва с Крис Хемсуърт и Extraction 2

Ще има ли продължение

Разбира се, веднага се заговори за втори филм, който три години по-късно най-сетне видя бял свят. И вече се отваря дума за трети, макар нищо все още да не е официално потвърдено.

За да промотират Extraction 2 обаче от Netflix са решили да подходят по един доста интересен и иновативен начин.

В Ню Йорк и Лос Анджелис компанията е разположила билбордове, които рекламират филма. Но това не са обикновените билбордoве, които сме свикнали да виждаме. Те са интерактивни и хората, минаващи покрай тях, буквално могат да видят (и пипнат) как Тайлър Рейк (Крис Хемсуърт) се поти.

Идеята на Netflix е да предаде посланието, че Extraction 2 е толкова реалистичен екшън, че дори зрителите се чувстват част от действията. 

"Наистина мислим върху тестването на нови неща. Имаме и традиционни билбордове. Но потящите се билбордове са страхотни", казва главният маркетингов директор Мариан Лий.

Самата магия на "потящите се билбордове" е създадена с помощта на лазери, които са изрязали малки дупки в областта на челото на героя. Зад самата конструкция пък има специални съдове с вода, които под налягане изпомпват с определена честота течност, за да се наподоби потене, пише Variety.

Нов тийзър на Extraction 2 - Крис Хемсуърт отново се впуска в самоубийствена мисия

Крис Хемсуърт отново се впуска в самоубийствена мисия

Netflix пак няма да ни разочароват

И вместо тези билбордове да бъдат издигнати над оживени булеварди, както често се прави, те са поставени на обикновени улици на нивото на хората. За да могат минувачите да пипнат и да се снимат с тях.