Когато се появи в Netflix през 2020 г., Extraction бързо се превърна в един от най-гледаните филми на стрийминг платформата.

Netflix, Extraction, Bird Box и кои са най-гледаните филми на стрийминг платформата

Кои са най-гледаните филми на Netflix

Филми за гледане

Нещо, което означаваше, че втори филм е съвсем логично да има, макар и да знаем как приключи първият. Няколко месеца след пускането на Extraction стана ясно, че има планове за продължение и върху него се работи.

Е, сега вече можем и да се потопим отново в света на Тайлър Рейк (Крис Хемсуърт), който както винаги е изпълнен с насилие. Разпространеният рийзър не разкрива кой и как точно е спасил Рейк след множеството огнестрелни рани, които получи и падането в река.

Но е факт, че той е жив и готов за нова мисия. А тя няма да бъде никак лека, защото трябва да спаси от затвора семейството на безмилостен грузински гангстер. Тийзърът ни показва, че самото излизане от този затвор няма да е толкова лесно, колкото Рейк си мисли.

Дейвид Лийч, Чад Стахелски, Сам Харгрейв - каскадьорите, станали режисьори

Каскадьорите, превърнали се в режисьори

От извършването на опасни каскади до заснемането им

Не само заради всички пазачи и усложнения в плана, но и защото той все още страда от факта, че почти не умря. Сам Харгрейв отново застава зад камерата, за да режисира, а братята Русо пак са продуценти на филма.

Extraction 2 е в Netflix от 16 юни