Вторият сезон на "Ергенът" е в разгара си, като вече няколко участнички не получиха рози от Евгени и трябваше да напуснат предаването.

Ирина Карабаджак, "Ергенът" и какво я е накарало да се запише за предаването

Какво е накарало Ирина да участва в "Ергенът 2"

Откровенията на една участничка

Ирина Карабаджак е сред участничките, които все още се борят за сърцето на пианиста. В профила си в Instagram тя вече разкри как се е стигнало до записването ѝ за предаването, а отново там дава и повече разяснения за тайните на успешния флирт и кой за нея е перфектният мъж.

На стори в социалната мрежа Ирина публикува няколко въпроса, зададени от последователите ѝ, като един от тях бе какви са тайните ѝ похвати, когато иска да прелъсти даден мъж. Тя отговаря, че при нея нещата се получават естествено и непринудено.

Снимка 610867

Източник: Instagram / fox_iren

Но все пак на първо място класира комплиментите, защото смята, че не само жените ги обичат и заслужават. На второ място идват усмивките. "Уважаеми дами, стига сте се правили на ледени кралици...", допълва тя.

Снимка 610865

Източник: Instagram / fox_iren

На въпрос как трябва да изглежда идеалният мъж Ирина Карабаджак решава да отговори със снимка на Том Харди от премиерата на "Завръщането" в TCL Chinese Theater в Холивуд през 2015 г. Има какво да каже и за типа мъж, по който си пада.

Снимка 610866

Източник: Instagram / fox_iren

Ирина пише, че няма определен тип мъже, които харесва, но си пада по тъмнокоси или гологлави. Също така ѝ допада мъжът да има дълга брада или мустак. "Възпитани мъже харесвам най-много. Умни, позитивни, харизматични."

Валерия Георгиева, "Европа без кожи" и каузата, която накара участничката от "Ергенът 2" да се съблече

Голата провокация на Валерия от "Ергенът 2"

Без дрехи, но с кауза

На друго стори Ирина отговаря и на малко по-провокативен и пикантен въпрос, свързан с липсата на секс по време на снимките на "Ергенът". "Никой не е умрял от недостиг на оргазми. Сексът е хубав, когато е с правилен човек", допълва тя.

анкета

Кои от риалити предаванията гледате?

Виж резултати

"Ергенът" 13.0%

"Един за друг" 7.1%

"Като две капки вода" 20.0%

Hell's Kitchen България 12.8%

Survivor 8.0%

Нито едно, нямам време за глупости 39.1%