Нова седмица, нови драматични обрати в "Ергенът". След като през миналата Валерия беше изместена от сърцето на Евгени Генчев и той отдаде целувките си на друга дама - перничанката Боряна, тази седмица статуквото отново се променя.

Снимка 610328

Източник: bTV

След неочакваната целувка на Айлин по време на Церемонията на розата тя се оказа новият претендент за дама на ергена. Това ще я постави на нож с доскорошната й приятелка Валерия.

Междувременно Евгени е подготвил специална изненада за момичето, което кани на индивидуална среща и с което до момента не е успял да се сближи. Жестът му става причина за сълзи и за признанието му, че това е "най-емоционалната" среща в предаването до сега.

Снимка 610326

Източник: bTV

Вечерният коктейл пък ще принуди двете претедентки за сърцето на ергена - Валерия и Елена, да застанат лице в лице. Поредната Церемония на розата ще видим в епизода на 16 март, когато още едно момиче ще си тръгне от имението.

Снимка 610329

Източник: bTV

Груповите предизвикателства тази седмица включват "Час на класния" с Евгени, както и бляскав бал за "випускничките", който ще бъде прекъснат от непоканена на него гостенка.

"Ергенът" е всяка сряда и четвъртък от 21 ч. по bTV.