Неотдавна актрисата Емили Блънт сподели защо обича да ходи на кино. А тези дни разказа и как приема пресъздаването на образи, в които до момента никога не е влизала.

Емили Блънт, Джон Кразински, "Нито звук 2" и защо актрисата обича да ходи на кино

Защо Емили Блънт е изключително щастлива

И какво общо има "Нито звук 2"

38-годишната Блънт ще си партнира отново с Дуейн Джонсън (след "Круиз в джунглата") в една от най-новите продукции на Amazon Studios.

Името на филма още не се споменава никъде, но поне едно е сигурно - във филма Емили за първи път в кариерата си ще играе жена детектив, както и първата дама, станала част от опитния екип на порчутата агенция от 60-те Pinkerton.

Дуейн Джонсън-Скалата е съпродуцент, а Джъстин Наш е автор на сценария, както и изпълнителен продуцент. Наш стои и зад сюжетите на "Бунт на младостта" и "Чарли Бартлет".

Филмът ще е екшън-приключение, в епицентъра на което ще е прекрасната Емили Блънт като детектив Кейт Уорн. Тя ще трябва да покаже завидни умения в една индустрия, доминирана от мъже, както и да докаже, че жените също имат място в органите на реда.

Самата Емили Блънт определя ролята си като "скок в неизвестното" - едно чувство, което обича и което изпитва всеки път, когато приема нова роля. Защото именно този вид професионални предизвикателства й дават "храна за размисъл", както самата тя ги нарича пред FOX28.