Първите два филма за Дедпул показаха, че супергероите могат да печелят милиони в бокс офиса, дори когато псуват и биват брутално разчленявани.

"Дедпул 3", Райън Рейнолдс, Хю Джакман и новината за участието на актьора в третия филм

Ще се завърне ли Хю Джакман отново като Върколака

"Дедпул 3" готви изненади

Ето защо всички фенове на Marvel се вълнуват толкова от "Дедпул 3" и от факта, че се очертава той да бъде първият от киновселената на Marvel, който е категоризиран 18+. Към момента не е ясно нищо около филма, но това е нормално, защото снимките дори не са започнали.

Знаем само, че Райън Рейнолдс и Хю Джакман ще влязат в главните роли, а първият вече дори тренира усилено. От самия Рейнолдс обаче разбираме и кое ще бъде едно от новите попълнения към филма.

Ема Корин, която доби популярност от сериала на Netflix - The Crown, където влезе в ролята на принцеса Даяна, ще участва. За момента официално не е обявено каква ще бъде нейната роля, но според Deadline, Корин ще бъде основният злодей в "Дедпул 3".

В типичния си закачлив стил Райън Рейнолдс написа в социалните мрежи, че Ема Корин е новото попълнение към семейството на Дедпул. "Семейство, което е като истинско, но с малко псувни."

Корин също показа, че има чувство за хумор, пишейки в Instagram, че се е пробвала за Рексъм (футболният отбор, притежаван от Рейнолдс), но вместо това са я взели в "Дедпул 3".

Райън Рейнолдс, подготовката му за третия филм за Дедпул и шегите с Хю Джакман

Райън Рейнолдс не спира да се шегува с Хю Джакман

Дедпул е опасен

Шон Леви, който режисира Рейнолдс в "Свободен играч" и The Adam Project, ще режисира и третия филм за Дедпул, чиято премиерната дата е насрочена за 6 септември 2024 г.