Първите два филма за Дедпул се оказаха хем приятна изненада за феновете на супергероите, хем много доходоносни за 20th Century Fox.

"Дедпул 3", Кевин Файги и ще бъде ли част от киновселената на Marvel

Дедпул влиза в киновселената на Marvel

И ще я промени

Но след като Disney плати много милиарди, за да купи студиото, го преименува на 20th Century Studio и съдбата на супергероите като Дедпул и всички от Х-Мен остана неясна.

Разбира се, никой не вярва, че те просто ще бъдат загърбени, но остана въпросът как и кога ще бъдат вкарани в киновселената на Marvel. E, след "Спайдърмен: Няма път към дома" и "Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта" вече ни е ясно, че всичко е възможно.

Знаем, че се работи върху филм за Фантастичната четворка, както и върху трети за Дедпул. А относно последния имаме и още вълнуващи новини. От видео, разпространено от Райън Рейнолдс в социалните мрежи, разбираме, че той и екипът му много са се постарали, за да измислят подходящ сюжет за "Дедпул 3".

Но типично в неговия стил стига до заключението, че в крайна сметка не са измислили нищо кой знае какво. Е, освен една нелоша идея. И в този момент виждаме как зад него съвсем небрежно преминава Хю Джакман, а Рейнолдс го пита дали би изиграл Върколака още един път.

И да, отговорът на Джакман и положителен. След което следва ехидна усмивка от страна на Рейнолдс под звуците на "I Will Always Love You" на Уитни Хюстън. От края на видеото става ясна и премиерната дата на "Дедпул 3" - 6 септември 2024 г.

"Дедпул 3", Шон Леви, Райън Рейнолдс и намирането на режисьор на филма

Какво се случва с "Дедпул 3"

Феновете ще са доволни

Новината за включването на Хю Джакман ни изненадва, защото след 17 години и цели девет филма, в които той изигра Върколака, се отказа от ролята с филма "Логан" (2017 г.), в който героят му бе убит. Иначе, Рет Рийс и Пол Уерник ще напишат сценария за третия филм, точно както направиха и за първите два. Шон Леви пък ще режисира.