Филмите за Джон Уик се превърнаха в същински хит сред феновете на екшън жанра, защото предлагат нещо, което през последните години почти никой друг не може - качествени бойни сцени.

"Джон Уик 4", "Бързи и яростни 10", "Светкавицата", "Мисията невъзможна: Пълна разплата - част първа" и най-очакваните филми през 2023 г.

Най-очакваните филми през 2023 г.

Очакват ни вълнуващи 12 месеца

За три филма г-н Уик премина през наистина много премеждия и му се наложи да убие толкова много наемни убийци, че и да искаме не можем да ги преброим. Изпитанията пред него обаче не са приключили, защото се задава и четвъртия филм от франчайза.

В края на миналата година видяхме първи трейлър, който ни насочи в очакванията към "Джон Уик 4" (John Wick: Chapter 4). От него разбрахме, че героите на Дони Йен и Бил Скарсгард ще са най-голямата заплаха за Джон Уик.

Новият трейлър, който бе разпространен пък ни потапя перфектно в света, изпълнен с насилие, който ще ни бъде представен след около месец по кината. От него виждаме, че екшънът отново не само ще е гарантиран, но и ще е на познатото високо ниво.

Джон Уик отново ще се изправя срещу кой ли не и ще продължи да убива хора по най-различни начини. Интересното е, че в края на трейлъра виждаме как на помощ на Джон Уик се притича една белгийска овчарка, която много ни напомня на едно от кучетата на София (Хали Бери), която в предния филм удари едно сериозно рамо на любимия ни наемен убиец.

"Джон Уик 4" (John Wick: Chapter 4), Киану Рийвс и какво ни подсказва трейлърът на филма

Джон Уик е обратно в играта

Какво ни подсказв трейлърът на четвъртия филм

Към момента не знаем дали ще видим Хали Бери в "Джон Уик 4", но определено бихме се зарадвали, ако това се случи.

"Джон Уик 4" е по кината от 24 март