Бяхме доста изненадани, когато преди около два месеца стана ясно, че Зейн и Джиджи Хадид са се разделили за пореден път.

Джиджи Хадид, Бела Хадид и причината сестрите да станат още по-близки

Инцидентът, който още повече сближи Джиджи и Бела Хадид

На Джиджи не ѝ е било лесно

Не толкова от самата раздяла - защото не им е първа, а заради обстоятелствата около нея. Зейн беше обвинен от майката на Джиджи - Йоланда, в домашно насилие. Нещо, което той отрече, но в крайна сметка особено значение няма.

Според TMZ, изпълнителят ще трябва да плати глоба и ще бъде в период на пробация през следващите 360 дни. Остава, разбира се, големият въпрос какво точно се е случило между Зейн и Йоланда.

Снимка 534927

Източник: GettyImages

Може би някога ще разберем, но поне за момента има само догадки. Но пък знаем, че Бела е плътно до Джиджи и ѝ помага да премине през този труден период. И всички се питат дали след всичко станало има шанс за връзката ѝ със Зейн.

Краткият отговор на този въпрос е - не. Или поне така твърдят източници на People, близки до модела. Според тях, Джиджи Хадид е приключила със Зейн, пише и Galomur. Поне за момента тя няма намерения да се опита да го лиши от правото му да вижда дъщеря им.

Зейн Малик, проблемите с Йоланда Хадид и прекратеният му договор с RCA Records

От проблеми с тъщата до проблеми в работата

Как Зейн остана без звукозаписна компания

Информацията се допълва и от твърдението, че цялата ситуация е създала много стрес в семейството на Джиджи, но тя е изключително предпазлива към личния си живот.