"Невинен до доказване на противното" (1990 г.) със сигурност не е филмът, с който ще запомним Харисън Форд, но пък е един от онези, които изпъкват в биографията му.

Road House с Конър Макгрегър и Джейк Джиленхол - рекордът по гледаемост, който постави в Amazon Prime Video

Филмът с Конър Макгрегър и Джейк Джиленхол, който превъртя Amazon Prime

Рекордът е налице

Тогава видяхме Форд в ролята на Ръсти Сабич, прокурор, който започва работа по дело за убийство, но в хода на разследването се оказва, че самият той е замесен в случилото се.

Сега, 34 години по-късно, отново ще ни бъде припомнена историята, но по различен начин. В главната роля ще видим Джейк Джиленхол и първият тийзър, който Apple TV+ пуснаха за лимитирания сериал, ни подсказва, че ни очаква нов качествен сериал от стрийминг платформата.

Снимка 663459

Източник: Apple

Тийзърът на Presumed Innocent загатва, че Ръсти е намерил любовта в лицето на жена, с която се чувства страхотно. С времето обаче той започва да изпитва нужда от нещо различно, което води до изневяра от негова страна.

Снимка 663458

Източник: Apple

А за капак на всичко е обвинен в убийство. Големият въпрос в криминалния трилър е виновен ли е наистина той... Освен участието на Джейк Джиленхол, друг атестат за това, че ни очаква качествен сериал, е фактът, че Дейвид Кели е сред главните отговорници за сценария.

Споменаваме неговото име, защото именно той е замесен в други качествени и любими сериали - "Големите малки лъжи" (2017 г.), "Адвокатите от Бостън" (2004-2008г.) и "Али Макбийл" (1997-2002 г.).

Presumed Innocent е в Apple TV+ от 12 юни