Изпълнението на Дженифър Лопес и Шакира на полувремето на Супербоул 2020 предизвика много коментари. Има такива, които обсъждат дали наистина шоутo им е било на ниво, а по-голямата част още не могат да спрат да гледат палавото езиче на колумбийската изпълнителка.

Дженифър Лопес, Шакира и колко са хонорарите им за Супербоул 2020

Колко взеха Шакира и Джей Ло за Супербоул 2020

Шокиращи данни

Всеки е акцентирал върху различни аспекти от програмата. От PETA (Хора за хуманно отношение към животните) са спрели вниманието си върху палтото (по-късно се оказа флаг), с което беше облечена Дженифър Лопес.

Според официалния профил на организацията в Twitter, този флаг е можел да бъде направен и без да бъдат убивани птици. Те твърдят, че десетки птици са били убити напразно.

Флагът на Пуeрто Рико, който Джей Ло гордо показа, е дело на Versace и е направен от 40 000 червени, бели и сини пера. Забележителното е, че всяко едно перо е било пришито поотделно, пише Billboard.

От профила на Versace в Instagram става ясно, че от едната страна са изобразени отличителните звезди и ивици от флага на САЩ, а от другата знамето на Пуерто Рико (родителите на Дженифър Лопес са от там).

Шакира, Супербоул 2020 и как движенията на изпълнителката с език влудиха интернет

Как езикът на Шакира влуди интернет

Палавото езиче на изпълнителката

Твърди се също, че всички пера са добити по етичен начин, но това не успокоява особено PETA и поддръжниците на организацията.