Напоследък разбрахме доста за семейство Бийбър, защото двамата не спират с откровенията. А последната доза, която дойде в разговор на живо с фенове във Facebook, отново успя доста да ни изненада.

Джъстин и Хейли се включиха след последния излъчен епизод на документалния сериал The Biebers on Watch, за да отговарят на въпроси.

Изпълнителят призна, че не съжалява за нищо, защото всичко, което е преживял, го е направило такъв, какъвто е днес. Но не крие, че все пак има неща, които би променил, ако има тази възможност

Бийбър изненада с откровението, че ако можеше да върне времето назад и да не преминава през цялата болка, която е преживял, може би щеше да се пази за брака си с Хейли и да не прави секс преди това.

"Знам, че звучи откачено. Сексът може да бъде объркващ, да си сексуално активен с някого може да е объркващо", призна той. 

Хейли се съгласи до известна степен със съпруга си и го подкрепи, че физическата близост често обърква представата за истинските чувства, които изпитваш. Но не скри, че не е сигурна дали също би се пазила за брака, ако има възможността да върне времето назад.

Госпожа Бийбър не скри, че със съпруга си имат различни виждания за много аспекти от живота. Но към момента са на едно мнение за децата - искат да имат, но не точно в този момент. Дoри вече са измислили имена за наследниците си, но не искат да ги издават, пише ET.

Джъстин Бийбър, Хейли Бийбър и откровенията им за депресията

Битката, която Джъстин и Хейли спечелиха

Когато имаш верен съюзник

Засега Джъстин и Хейли се наслаждават на брака си и на щастливите моменти от него - като този да се будят всяка сутрин един и друг, независимо колко ужасен е бил предишния ден. Освен това, двамата не спират да научават нови неща за себе си и се надяват да е все така, докато станат на 100.