Дуа Липа е на корицата на майския брой на Elle САЩ с много шарена и секси фотосесия. На някои от снимките е гола, прикрила интимните си части само с цветна китара Moschino.

В интервюто Дуа Липа открито говори за живота под карантина с гаджето си Ануар Хадид и за новия си албум Future Nostalgia, който реши да издаде насред пандемията от коронавирус.

Певицата не крие, че не е била сигурна дали сега е точното време за това, но много се е зарадвала и дори се е разплакала, когато е видяла положителните коментари на феновете.

"Когато пиша музика, съм толкова открита и уязвима. Може би само тогава си позволявам да бъда толкова уязвима", казва Дуа Липа. Радва се също, че албумът е излязъл в момент, когато хората се нуждаят от музика в живота си повече от всякога.

"Чувствам се по-близо до моите слушатели повече от всякога. Мисля, че е важно да говорим за емоциите си, дори и да бъдем уязвими, да покажем, че сме хора", категорична е певицата.

Що се отнася до домашната ѝ изолация, Дуа Липа се радва, че прекарва това време с половинката си, макар да им липсват семействата и приятелите. Предвид албума и предвиденото турне на певицата (което впоследствие отпада), двамата е трябвало да прекарат много време разделени.

Дуа Липа, стрийптийз клубовете и за какво феновете на певицата я нападнаха в социалните мрежи

Защо феновете на Дуа Липа се ядосаха, че ходи на стрийптийз

Да би мирно седяло, не би чудо видяло

"Но сега, когато получаваме цялото това допълнително време да бъдем заедно, се възползваме максимално от него. И това е наистина хубаво. Опитваме се да гледаме откъм положителната страна на нещата", разказва Дуа Липа, като допълва, че началото на изолацията двамата са посветили времето си в гледане на какви ли не предавания (и то по няколко пъти), но тъй като малко им е доскучало, са решили, че е време за промяна.

"В един момент обаче си казахме, че трябва да опитаме нещо различно - да правим нещата забавни, да измисляме различни рецепти, да изпробваме неща, които преди никога не сме", уточнява Дуа Липа, като признава, че с Ануар за пръв път са решили да си сготвят октопод. Оказва се, че рискът си е струвал и са се справили доста добре.

Докато е затворена вкъщи, Дуа Липа има достатъчно време, в което да размишлява за сегашната ситуация. Искрено се надява, че ще си вземем поука и че ще се отнасяме по друг начин с Майката природа, след като всичко отмине.

"Вероятно няма да бъдем толкова небрежни. Мисля, че ще бъдем по-съпричастни и ще ценим всеки един момент в живота си. Няма да приемаме нещата за даденост. Нашият свят вероятно ще се промени завинаги."

Дуа Липа, Vogue Австралия и какво сподели певицата за славата и социалните мрежи

Дуа Липа срещу мъжете и предразсъдъците

На вълната на феминизма